VVV Breda

Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

Concert Vrede van Breda - Breda's Mannenkoor (24 augustus 2017)

Prijs: € 15,00
Het 100 leden tellende Breda's Mannenkoor voert de compositie 'Vrede van Breda' uit op 24 augustus om 20.00 uur in de Grote Kerk van Breda.

Bloemencorso Zundert (3 september)

Prijs: v.a. € 9,00
Op zondag 3 september trekt traditiegetrouw het Corso door de straten van Zundert. De twintig enorme praalwagens met miljoenen dahlia's worden afgewisseld door muziekkorpsen van hoog niveau. NU in de aanbieding: 4 kaartjes halen, 3 kaartjes betalen.
Opties:

Meezing-concert Breda zingt voor vrede (21 september)

Prijs: v.a. € 17,50
In het kader van de viering van 350 jaar Vrede van Breda wordt in de Grote Kerk Breda een meezing-concert georganiseerd op 21 september om 20.15 uur.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.