VVV Breda

Ticketservice Breda

Bestel online uw entreekaarten voor evenementen in Breda, concerten in Breda en musea in Breda:

Adventsconcert Bredaas Mannenkoor (10 december)

Prijs: € 10,00
Adventsconcert door het Breda's Mannenkoor o.l.v. dirigent Hans de Wit. M.m.v. sopraan Gemma Schiphorst Preuper en pianist Martin van Broekhoven. Het koor brengt sfeervolle kerstmuziek in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. Aanvang 14.30 uur.

Kerstconcert Tilburgs Byzantijns Koor (10 december)

Prijs: € 10,00
Het Tilburgs Byzantijns Koor (TBK) is een gemengd koor van ca. 35 zangers en is het oudste koor in Nederland in zijn soort. Het TBK zingt uitsluitend a capella en brengt stukken van beroemde Russische en Oekraïense componisten. Deze stukken kenmerken zich door een bijzondere harmonische schoonheid. Het Kerstconcert is op zondag 10 december om 15.00 uur in de protestantse Laurentiuskerk aan de Duivelsbruglaan.

Concert Bachkoor Brabant: Bach en Telemann (10 december 2017)

Prijs: € 23,00
Bij dit concert staan de componisten Bach en Telemann centraal. Het jaar 2017 is het Telemann-jaar. Bach en Telemann waren goed bevriend met elkaar. Bach benoemde Telemann tot peetoom van zijn zoon Carl Philipp Emanuel. Zondag 10 december, 15.00 uur, Sint Willebrorduskerk, Teteringen.

Kerstconcert Kamerkoor Cantecleer: A Boy was born (17 december)

Prijs: € 12,00
Kamerkoor Cantecleer brengt op 17 december om 15.00 uur, o.l.v. dirigent Geert van den Dungen, een kerstconcert in de Laurentiuskerk in Ulvenhout. Met medewerking van Oscar Verhaar (countertenor) en Ann van den Borre (harp). Op het programma staan werken van Des Préz, de Victoria, Berg, Britten, Poulenc, Duruflé, Dresden, Toebosch e.a.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.
Opties:

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.