VVV Breda

Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

Johannes Passion - Bachkoor Brabant (2 april 2017)

Prijs: € 25,00
Johannes Passion in de Martinuskerk door Bachkoor Brabant, Barokorkest Florilegium Musicum (dirigent: Geert van den Dungen) Solisten: Adriaan De Koster – tenor/Evangelist, David Visser – bas/Christus, Nikki Treurniet – sopraan, Oscar Verhaar – countertenor, Sebastian Brouwer – tenor, Joep van Geffen – bas.

Maximaal Ibiza (5 mei 2017)

Prijs: € 22,50
Maximaal Ibiza is een gloednieuw evenement dat voor het eerst in 2017 in Breda geïntroduceerd wordt. Het wordt een groots maar vooral mooi en sterk evenement met de sferen en klanken vanuit Ibiza & mooi entertainment. Kortom, begin de zomer van 2017 goed met dit top evenement!

ART BREDA (7 t/m 14 mei 2017)

Prijs: v.a. € 12,50
ART BREDA is de inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Deze vindt plaats van 7 t/m 14 mei in de nieuwe evenementenhal De Bree op Breepark, Breda.
Opties:

Opera Le Comte Ory op het Begijnhof (24 en 25 juni 2017)

Prijs: € 15,00
Vanwege het 750-jarig bestaan van het Begijnhof brengt de Bredase Opera o.l.v. dirigent Lex Wiersma de opera Le Comte Ory van Gioacchino Rossini. Deze openlucht voorstelling wordt gebracht tegen het decor van het historische Begijnhof. Aanvang is op beide dagen 20.00 uur. Zie de evenementenagenda op deze site voor meer informatie.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.