VVV Breda

Allerlei andere Breda souvenirs

Breda spellen, cd's, Bredase vlaggen en leuke Bredase cadeautjes zoals bijvoorbeeld golfballen.

Kookschort: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 19,95
Unieke kookschort met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar'. Voor Bredase keukenprinsen en -prinsessen. De lengte van de schort is ± 110 cm.

Origineel Breda-tasje!

Prijs: € 7,95
Met zo'n cadeautje kun je thuiskomen! Katoenen tasje met de tekst 'My family went to BREDA and all i got was this empty BAG.

Katoenen tasje: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 7,95
Dit originele katoenen tasje met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar' is natuurlijk een must voor iedere inwoner van onze mooie stad!
Niet op voorraad

Breda puzzel

Prijs: € 9,95
Unieke puzzel van Breda in 1000 stukjes. Deze Bredase legpuzzel is exclusief te koop bij de VVV Breda.

Sleutelhanger Breda

Prijs: € 3,50
Sleutelhanger van Breda, 2-zijdig.

Ansichten Renske Heijker

Prijs: v.a. € 2,00
Acht verschillende ansichten van Breda naar een ontwerp van Renske Heijker. Zowel los te koop als per set van acht.
Opties:

Ansichten met Bredase spreuken

Prijs: € 9,95
De Stichting Cultuurbehoud Breda heeft een aantal typisch Bredase spreuken en zegswijzen op tegeltjes gezet, zogenaamde 'Bredase tegelkus'. Yvonne Né maakte de ontwerpen. Van deze 'tegelkus' zijn ook ansichten gemaakt. Verkrijgbaar als complete set met 21 verschillende kaarten.

Bredaas kleurboek Geef Breda meer kleur

Prijs: € 9,95
Kleurboek voor volwassenen met tekeningen (Lia Canters) en rijmelarijen (Jan Korebrits) van en over Breda door René L. Hollaers.

Pin Holland Breda

Prijs: € 2,95
Leuk voor op een jas, shirt, tas, pet etc. Pin met de vlaggetjes van Nederland en Breda. Breedte 3 cm.

Golfballen Breda

Prijs: € 18,95
Drie golfballen met de drie kruisjes en 'Breda' erop, verpakt in een doorzichtig kokertje.