VVV Breda

Allerlei andere Breda souvenirs

Breda spellen, cd's, Bredase vlaggen en leuke Bredase cadeautjes zoals bijvoorbeeld golfballen.

Kookschort: 100% Bredanaar

Prijs: € 19,95
Unieke kookschort met de tekst '100% Bredanaar'. Voor Bredase keukenprinsen en -prinsessen. De lengte van de schort is ± 110 cm.

Kookschort: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 19,95
Unieke kookschort met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar'. Voor Bredase keukenprinsen en -prinsessen. De lengte van de schort is ± 110 cm.

Katoenen tasje: My family went to Breda......

Prijs: € 7,95
Met zo'n cadeautje kun je thuiskomen! Katoenen tasje met de tekst 'My family went to BREDA and all i got was this empty BAG.

Katoenen tasje: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 7,95
Dit originele katoenen tasje met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar' is natuurlijk een must voor iedere inwoner van onze mooie stad!

Breda puzzel

Prijs: € 7,95
Unieke puzzel van Breda in 1000 stukjes. Deze Bredase legpuzzel is exclusief te koop bij de VVV Breda. Nu van € 9,95 voor € 7,95.

Sleutelhanger Breda

Prijs: € 3,50
Sleutelhanger van Breda, 2-zijdig.
Niet op voorraad

Ansichten Renske Heijker

Prijs: v.a. € 2,00
Acht verschillende ansichten van Breda naar een ontwerp van Renske Heijker. Zowel los te koop als per set van acht.
Opties:

Bredaas kleurboek Geef Breda meer kleur

Prijs: € 5,00
Kleurboek voor volwassenen met tekeningen (Lia Canters) en rijmelarijen (Jan Korebrits) van en over Breda door René L. Hollaers.

Pin Holland Breda

Prijs: € 2,95
Leuk voor op een jas, shirt, tas, pet etc. Pin met de vlaggetjes van Nederland en Breda. Breedte 3 cm.
Niet op voorraad

Golfballen Breda

Prijs: € 18,95
Drie golfballen met de drie kruisjes en 'Breda' erop, verpakt in een doorzichtig kokertje.