VVV Breda

Suite- Arrangement: drie dagen, twee overnachtingen

Arrangement  inclusief:

 

 

Prijs 

€ 370,00 PER SUITE

Toeslag Bliss Hotel: € 10,00
 

BELANGRIJK OM TE WETEN

 

Hotels in het centrum Hotels buiten het centrum
Bliss Hotel Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda
Hotel Golden Tulip Keyser Breda

Bliss Hotel ****

Bliss Hotel Bliss Hotel combineert comfort met klassiek en tijdloos met trendy. Het hotel biedt negen thema-suites, gevestigd in één hotel. U heeft de keuze uit negen nachtelijke escapades. U treft in elke kamer warmte en geborgenheid. Een hoog verblijfscomfort. De suites zijn ingericht voor loungen én zaken doen. Dus een ideale omgeving voor zowel particulieren als ondernemers. 
Reserveren

Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda ****

Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda

Prachtig 4* Golden Tulip hotel in bosrijke omgeving. Een klassiek hotel voorzien van alle gemakken. Gratis WiFi en parkeren! Perfect bereikbaar vanaf de A58 en A16. Unieke ligging en eigen fietsverhuur maken het de perfecte plaats voor de wandel- en fietsliefhebbers. Geniet van Brabantse gastvrijheid in het grand café. Geniet het hele jaar van lunch, diner & high tea. Centrum op 5 minuten rijden. Meer info? www.mastbosch.nl.

Reserveren

Hotel Golden Tulip Keyser Breda ****

Hotel Golden Tulip Keyser Breda

Golden Tulip Keyser Breda; smaakvol en gastvrij verblijven in kamers met een hoge standaard. Een hotel met alle wenselijke faciliteiten en gastvrijheid met de menselijke maat. Het hotel is de plaats van rustiek verblijven, lommerrijk en toch zeer centraal gelegen aan het kloppend hart van Breda. De dag ontvouwt zich in alle rust met het luxe ontbijtbuffet. Een diner wordt een culinaire ontdekkingsreis in het restaurant.

Reserveren