Evenementen

Week 39, van 25 sepseptember t/m 30 sepseptember

BredaPhoto

5 september t/m 21 oktober
Locaties: Aan de Singelgracht, Diverse locaties in Breda

BredaPhoto International Photo Festival is een fotografiebiënnale in Breda. Van 5 september t/m 21 oktober 2018 zal de achtste editie van het festival plaatsvinden. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. Het thema voor 2018 is ‘TO INFINITY AND BEYOND’. Wat is de impact van de almaar voortrazende wetenschap. Louter vooruitgang of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen?

Lees verder

Bourgondisch Breda

21 september t/m 30 september
Locatie: Diverse locaties in Breda

221sept t/m 30 sept, diverse locaties in Breda. Culinair nazomeren met dit nieuwe Bredase evenement. Bourgondisch Breda organiseert deze nazomer de bourgondische week. Dit evenement voor fijnproevers en levensgenieters bestaat uit een restaurantweek, culinaire routes, workshops, proeverijen en culinaire evenementen.

Lees verder

Stripfestival Breda

29 september t/m 30 september
Locatie: Chassé Theater

Breda wordt weer stripstad! Op 29 en 30 september wordt iedere centimeter van het Chassé Theater benut voor de Stripbeurs en meet and greets met honderden (inter)nationale striptekenaars, het NK striptekenen, exposities, striphelden etc.

Lees verder

Historische Kilometer o.l.v. een VVV-gids

29 september
Locatie: VVV Breda

Stadswandeling door Breda o.l.v. een VVV-gids. U bezoekt onder meer de Grote Kerk, het Begijnhof en het Kasteel van Breda. Omdat het kasteel op militair terrein staat, is dit normaal niet voor publiek geopend en is een legitimatiebewijs verplicht. Alleen VVV-gidsen mogen hier rondleidingen verzorgen. Graag van tevoren aanmelden via 0900-5222444 (€ 0,25 per minuut) of info@vvvbreda.nl

Lees verder
Magic Festival Breda

Magic Festival Breda

29 september t/m 5 oktober
Locatie: Diverse locaties in Breda

Breda is van 29 september t/m 5 oktober de locatie voor het eerste Nederlandse, publiekelijk toegankelijke ‘Magic Festival’. Tijdens het ‘Magic Festival Breda’ zijn er iedere dag op verschillende locaties in de stad magie-gerelateerde activiteiten en shows. Internationale top illusionisten openen het festival op 29 september met een ‘Magic Stunt’ op de Grote Markt. In de dagen daarna zijn er verschillende events zoals een Street Magic City Tour, Magic Kids Live en Late Night Bar Magic. Hoog

Lees verder